Hlavní obsah

Drastická proměna tváří narkomanů

Novinky, fis

Zubožené obličeje narkomanů i jejich vzhled před tím, než se na něm nesmazatelně podepsaly drogy, ukazuje další z osvětových projektů organizace Rehabs, která lidem závislým na návykových látkách například pomáhá hledat odvykací centra. Fotografie pořízené v několikaletém časovém období ukazují smutný proces ztráty osobnosti.

Měnící se tváře drogově závislých

 
Článek

Aktuální projekt s názvem Tváře závislosti následuje předchozí, které ukazovaly totéž — návykové látky nenávratně ničí tělo a nevratně hyzdí tváře závislých, ať už jde o tvrdé drogy či alkohol.

Třináct mužů a žen zatčených v souvislosti s drogami se stalo odstrašujícím případem pro veřejnost v rámci nové kampaně organizace Rehabs. Ta tvrdí, že se jen málo věcí zdeformuje lidské tělo tolik jako drogy.

BEZ KOMENTÁŘE: Video zachycuje, jak moc se drogy podepíší na vzhledu člověkaVideo: rehabs.com

Zbídačení těla se velmi rychle projeví ve tváři. Narkomani vypadají o řadu let starší, výrazně ztratí nebo naopak nabydou na hmotnosti, na jejich kůži se objeví vředy, začnou jim vypadávat zuby i vlasy... Vedlejších účinků drog je však mnohem více. Nová kampaň má působit jako prevence a varování.

Reklama

Výběr článků

Načítám