Hlavní obsah

Šedesátiletý Rus je za zajíčka. Vzal si stoletou ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perm

Jedním z nejstarších zajíčků světa je šedesátiletý Afanasij Garin z Ruska. Za zajíčky se přitom označují ti muži, kteří randí s výrazně starší ženou. Většinou se to týká dvacátníků a třicátníků, kteří mají partnerky po čtyřicítce či padesátce. Jenže Afanasij má ženu starší dokonce o čtyřicet let. Zamiloval se do stoleté Marfy Plotnikovové.

Foto: Profimedia.cz

Láska kvete v každém věku...

Článek

Pár se potkal v domě s pečovatelskou službou a byla to láska jako trám. Nakonec se rozhodli, že se vezmou. Garin rád žertuje o tom, že je v jeho případě láska skutečně slepá, neboť odmalička žije jako nevidomý. Marfa je sice na svůj věk stále dost čiperná, je však trvale upoutána na vozíček. Do manželství Afanasij a Marfa vstoupili po jedenáctiletém soužití. Nebylo to tedy žádné rozhodnutí z horké hlavy.

Dvojice se poznala ve chvíli, kdy Marfa přišla do domova s pečovatelskou službou jako vdova, která přežila své dvě děti. Harin přitom strávil v domově celý život, jako nevidomého ho opustili rodiče ještě coby dítě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Jsem důkazem slepé lásky”

„Vím, že si spousta lidí bude myslet, že je to divné, ale je mi to jedno. Láska je jednou z nejdůležitějších věcí a já jsem to chtěl maximálně dokázat tím, že jsem si Marfu vzal za manželku. Nikdy jsem ji neviděl, ale můžu se dotýkat její tváře a pro mě je nádherná. Říká se, že láska je slepá, myslím, že jsem toho důkazem,“ prohlásil Garin podle britského deníku The Express.

„Když se poprvé potkali, řekli byste hned, že mezi nimi vzniklo výjimečné pouto. Marfa je o hodně starší než on, stará dost na to, aby byla jeho matkou, takže jsme si nejdříve říkali, že k němu chová jen mateřské city. Ale Afanasij má bláznivý smysl pro humor a dokáže ji rozesmát k pláči a společně podnikají dlouhé procházky. Když začala být příliš slabá na chůzi a potřebovala vozík, tak jsme ji s jinými zaměstnanci tlačili kolem a Afansij šel vedle nás se svou hůlkou a trousil jeden vtip za druhým. Večer nás baví hrou na akordeon a my jen sledujeme, jak se jejich vztah rozvíjí a kvete do skutečné lásky,“ uvedla ošetřovatelka Xenia Voronovová z pečovatelského domu v Permu.

Svatbu měla dvojice letos v říjnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám