Hlavní obsah

Nejúspěšnější modelce, o které jste nikdy neslyšeli, vydělávají její ruce

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Ashly Covingtonová se jako modelka může pochlubit úspěšnou 14letou kariérou, při pohledu na její tvář ji ale nejspíš nedokážete zařadit. Důvod je prostý – před objektivy kamer a fotoaparátů se totiž dostanou jen její ruce, které ji živí.

BEZ KOMENTÁŘE: Ashly Covingtonová a její kouzelné ruce

 
Článek

Ruce 37leté Američanky dublovaly v reklamách končetiny Charlize Theronové, Brooke Shieldsové, Adriany Limy a řady dalších celebrit.

„Během nespočtu focení jsem musela strkat své prsty do úst různých modelek. Někdy to bylo příšerné, jindy zábavné,“ řekla serveru MailOnline žena, jejíž ruce často vidíte na reklamních snímcích nebo videích, aniž byste tušili, že vlastně patří jiné osobě. Covingtonová je totiž vždy pečlivě schovaná mimo záběr.

Musí dodržovat spoustu pravidel

S kariérou začala krátce po vystudování vysoké školy. Pracovala jako servírka a jednoho dne si jí, tedy spíše jejích rukou, všimla agentka, která ji vzala na manikúru a zařídila jí první práci. Netrvalo to dlouho a zakázky se začaly hrnout. Ruce musí neustále udržovat ve skvělé kondici, její život tak má mnoho zvláštních pravidel.

„Téměř neustále nosím rukavice a některé činnosti musím dělat jen určitým způsobem – otvírání dveří, zvedání krabic nebo i pohyb rukou při chůzi. V těchto situacích se mi totiž v minulosti staly nehody, které mě stály práci,“ vysvětlila Američanka.

Má to v rodině

Covingtonová dodala, že ačkoliv není její práce tak obvyklá, zjistila, že jí má v rodině.

„Když jsem získala první zakázku, volala jsem mámě, abych jí to řekla, a ona se začala smát. Ukázalo se, že moje babička ve třicátých letech minulého století dělala to samé v reklamách na psací stroje,“ řekla úspěšná modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám