Hlavní obsah

Žena si vybila zlost na bankomatu, který jí nevydal peníze

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nevěřícnými výrazy zírali před pár dny lidé v nákupním centru v čínském městě Tung-kuan na ženu, která se tam pustila do jednoho z bankomatů kvůli tomu, že jí nevydal hotovost. Těžko říci, zda je překvapilo víc její samotné počínání, nebo fakt, že se jí zařízení podařilo rozebrat.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena si vybila zlost na bankomatu

 
Článek

Číňanka svým počínáním vzbudila velké pozdvižení a brzo se kolem ní vytvořil hlouček zvědavých přihlížejících. Mezi nimi byli i členové ostrahy, kteří raději čekali na příjezd policie.

„Poté, co zařízení rozebrala, tam stála a dělala, jako by se nic nestalo. Policie ji ale odvezla na stanici,“ uvedla pro čínská média mluvčí nákupního centra. Žena své počínání odůvodnila tím, že jí bankomat několikrát po sobě nevydal hotovost.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Rozebrat bankomat zabralo Číňance jen pár minut, a to navíc holýma rukama. Podle mluvčí k tomu došlo proto, že zařízení již bylo zastaralé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám