Hlavní obsah

Ve starožitnictví je po zavření živo. Asi nám tu straší, připouští majitel

Novinky, jky

Když se vám na bezpečnostní kameře mihne nějaká podivná rozmazaná skvrna, není to ještě důvod k domněnce, že u vás straší. Pokud se však někde seběhne tolik podivných událostí jako v britském antiku v Barnsley, už je to na pováženou.

BEZ KOMENTÁŘE: V obchodě se starožitnostmi se dějí paranormální jevy

 
Článek

Majitelé Barnsley Antiques Centre jsou rozumní lidé a ani v nejmenším se nepovažují za milovníky nadpřirozena. Přesto čelí něčemu, co se racionálně vysvětluje pouze velmi obtížně. Jejich antik, kde často probíhají aukce starých předmětů, střeží celkem 16 kamer. A ty v průběhu tohoto měsíce zachytily hned několik krajně podivných událostí.

Již dříve v tomto měsíci přišli do práce, aby našli skleněnou skříň zcela vysypanou. V tu chvíli měli jasno – v obchodě musela být cizí osoba, která tuto „paseku“ napáchala. Jenže ne. Bezpečnostní kamery zachytily, jak se skleněná skříň vysypala sama bez cizího zavinění ve chvíli, kdy v místnosti nikdo nebyl.

Podivný záběr přiměl majitele antiku Dannyho Parkera, aby zkontroloval záběry ze všech 16 kamer v budově. To neměl dělat. Záhad totiž začalo pouze přibývat.

Sousedé: Strašilo tam už dříve

Další video natočené v místnosti vedle té se skleněnou skříní totiž zachytilo mysticky vyhlížející bílý kouř, který se vznášel u podlahy. Jiný záběr pak zachytil stín postavy pohybující se v temném sklepě. A později, ve stejné místnosti, se nad podlahou vznášela bílá koule.

„Na jednom z dalších záběrů jsem viděl procházející stín muže, ale říkal jsem si, že prostě prošel někde venku. Jenže pak jsem se podíval pořádně a viděl jsem, že se to celé odehrálo uvnitř. Řekl jsem o tom majitelům obchodu vedle a ti mi řekli, že tu strašilo vždy. Ještě před tím, než jsme tu otevřeli obchod my. Nikdy jsem na duchy nevěřil, ale tohle mě vážně vyděsilo, asi nám tu opravdu straší. Připouštím, že se teď necítím úplně nejlépe, když jsem tu sám, a zamykám dveře,“ uvedl Parker.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám