Hlavní obsah

Osmiletý tanečník předvedl fenomenální taneční vystoupení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seattle

Teprve osmiletý tanečník Aidan Prince předvedl v tanečním studiu Diversity Dance Company v americkém Seattlu originální a dechberoucí vystoupení. Jeho talent a pohyby by mu mohl závidět nejeden profesionální tanečník. Zatancoval sestavu od úspěšné choreografky a tanečnice Tricie Mirandy, a to na písničku Jet Blue Jet od Major Lazer.

BEZ KOMENTÁŘE: Osmiletý tanečník předvedl fenomenální taneční vystoupení

 
Článek

Všichni v sále udiveně sledovali teprve osmiletého tanečníka, který dokáže už v tak nízkém věku předvést svůj neuvěřitelný talent. Svým výkonem šokoval nejen své o hodně starší taneční kolegy, ale rozhodně také svoji choreografku a tanečnici Triciu Mirandu, která sestavu vytvořila.

Ta okomentovala jeho vystoupení se slovy: „Dobrá práce, Aidane, tvoje pohyby jsou úžasné.“

BEZ KOMENTÁŘE: Teprve šestiletý Jeet Das zazářil v indické talentové soutěži

Tento případ ale není jediný, kdy se na internetu objeví dětské taneční talenty. Čím dál více se totiž děti objevují v talentových soutěžích. V jedné takové soutěži zazářil například indický tanečník Jeet Das, kterému je teprve šest let. Ten dokázal skvěle napodobit Michaela Jacksona.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám