Hlavní obsah

Dva řidiči se hádali o parkovací místo, jeden to vyřešil vskutku svérázně

– Recife
Novinky, zkr

Najít parkovací místo v nákupním centru nebývá vždy jednoduché. Málokdy ale boj řidičů o prázdný „flek“ vyústí tak dramaticky, jako se to stalo v sobotu v obchodním středisku v brazilském Recife.

BEZ KOMENTÁŘE: Jednomu z řidičů při hádce o parkovací místo praskly nervy

 
Článek

U jednoho volného místa se sjeli dva řidiči a začali se dohadovat, který z nich tam zaparkuje. Oba muži, každý podporován svými příznivci, na sebe začali křičet. Když však hádka nikam nevedla, jeden z nich se rozhodl spor vyřešit po svém, napsal server televize Nine News.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Nasedl do svého auta, zařadil zpátečku a plnou parou naboural do protivníkova auta. Přitom málem srazil dva lidi. Oba muže zadržela ochranka nákupního centra. V prohlášení, které po incidentu zveřejnila, uvedla, že se oba řidiči nakonec domluvili.

Boj o jízdní pruh

Scéna na podobné téma se odehrála začátkem měsíce také na Tchaj-wanu. Tam zase chtěli dva řidiči do stejného jízdního pruhu.

Dva řidiči chtěli do stejného pruhu

Místo toho, aby jeden druhého normálně pustil, začali se z pruhu vytlačovat. Absurdní situace pak skončila poškozením obou aut a nárazem na hrazení na kraji vozovky.

Reklama

Výběr článků

Načítám