Hlavní obsah

Chtěli se předvést se svými sporťáky, uřízli si ale ostudu

Novinky, vps

Účastníci mezinárodního závodu Gumball 3000, který se koná na veřejných silnicích, se rádi předvádějí se svými vozy. Výjimkou nebyla minulý týden ani přehlídka u nákupního domu Trafford Centre v anglickém Manchesteru. Dva z řidičů tam ale nezvládli výkon svých vozů a nabourali.

BEZ KOMENTÁŘE: Jaguar naboural na přehlídce k závodu Gumball 3000

 
Článek

Prvním nešťastníkem byl řidič jaguaru, jemuž se nepovedl rozjezd a ve smyku naboural do kamenů a křovin vedle silnice. Nezávisle na něm naboural v jiném místě bílý mercedes. Muž za volantem s ním narazil do sloupku dopravní značky.

Při nehodách nedošlo k žádným zraněním, oba řidiči se ale před davem přihlížejících pořádně ztrapnili. Navíc na sebe upoutali pozornost policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Ani řidič mercedesu nezvládl při závodu luxusních sporťáků řízení

„Styl jízdy některých z těch, kteří se zúčastnili přehlídky, byl očividně nebezpečný. Tyto řidiče, kteří ohrožovali životy lidí, budeme stíhat,“ citoval zpravodajský server Manchester Evening News šéfinspektora Marka Dextera.

Řidič jaguaru už od policie obdržel předvolání. Řidiče mercedesu policisté stále hledají. Pátrání mají ztížené, muž podle nich totiž použil falešné registrační značky.

Reklama

Výběr článků

Načítám