Hlavní obsah

Moderátor si myslel, že už není ve vysílání. Mýlil se

Novinky, vps

Ostudu jako hrom si ušil americký moderátor Matt Pieper. Během živého vysílání si myslel, že jeho mikrofon je vypnutý, a diváci si tak vyslechli, jak si s použitím sprostého slova stěžoval kolegyni na příjemce sociálních dávek, uvedl server New York Daily News.

Moderátor si při vysílání nedal pozor na jazyk

 
Článek

Pieper čekal minulý týden ve vysílání stanice News 12 The Bronx na odvysílání reportáže o potřebě hlídek u přechodů pro chodce před školami a vedl rozhovor s autorkou vstupu Amy Yensiovou.

„Dave chce, abys také zmínila, že rodiče dělají svou zas...ou práci a vodí sami své malé děti do školy a nespoléhají se na někoho jiného jako lidé, kteří celý život žijí z dávek,“ řekl Pieper. Když Yensiová následně zavtipkovala, že ona sama by se mohla ucházet o sociální pomoc, podpořil ji.

Rozčilení diváci si stěžovali na facebookové stránce stanice, dočkali se však pouze omluvy za technickou chybu.

„Jako výsledek technické chyby během přestávky bylo dnes ráno možné slyšet ve vysílání osobní konverzaci mezi moderátorem a reportérkou. Stanice News 12 The Bronx se za tuto událost hluboce omlouvá. Poznámky těchto jedinců rozhodně nereflektují názory vedení stanice nebo ostatních zaměstnanců,“ stálo v prohlášení stanice.

Pieper se k incidentu nevyjádřil, pouze smazal svůj účet na Twitteru.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátor neudržel jazyk za zuby a dostal padáka

Říci něco nevhodného v přímém přenosu je zlým snem snad všech moderátorů a reportérů. O víkendu se mezi nešťastníky, jimž se to podařilo, zařadil také americký...

Výběr článků

Načítám