Hlavní obsah

Nejnevkusnější auto na světě? Žena má na mercedesu milión křišťálových kamínků

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechat si dát na auto barevné fólie je dnes v módě, jedna mladá Ruska žijící v Londýně ale zašla ještě o kus dál. Svůj mercedes totiž nechala pokrýt miliónem malých křišťálových kamínků. Není tak překvapením, že všude, kam přijede, vzbuzuje velkou pozornost.

BEZ KOMENTÁŘE: Z mercedesu pokrytého křišťálovými kamínky doslova zrak přechází

 
Článek

V londýnské čtvrti Knightsbridge se často prohánějí především arabští boháči a předvádějí svá luxusní auta. Místní jsou tak zvyklí na ledacos. Když tam ale na začátku týdne zaparkovala Ruska Darja Radionovová svůj Mercedes CLS, nestačili se divit.

Karoserie jejího vozu je totiž celá pokryta křišťálovými kamínky. Extravagantní úprava ji vyšla na 20 tisíc liber (asi 700 tisíc korun) a tým několika lidí na ní pracoval 12 hodin denně po dobu dvou měsíců.

„Jsem s tím opravdu spokojená a těším se, až budu s autem jezdit. Všude, kde s autem jsem, se lidé zastavují a dívají se na něj. Každý si ho fotí,“ citoval 21letou studentku server MailOnline.

„Viděli jsme tady už hodně neobvyklých aut, ale tohle si získalo nejvíc pozornosti,“ řekl manažer hotelu Levin, před nímž mladá Ruska svůj vůz zaparkovala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám