Hlavní obsah

Přestrojení za mrazivého hrdinu udělalo ve výtahu živo

Novinky, zkr

Populární internetový vtipálek Yousef Saleh Erakat má na svém kontě další ze svých vydařených kousků. Tentokrát číhal na nic netušící lidi ve výtahu v přestrojení za hrdinu ze známé počítačové hry. Prvotní údiv a zřejmě i strach v jejich očích nakonec ale převálcoval smích, informoval server The Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Setkání s hrdinou z videoher bylo pro lidi ve výtahu velkým překvapením

 
Článek

Vtipálek vystupující pod označením FouseyTube už natočil řadu videí s napálenými lidmi. Nyní se nechal inspirovat proslulou herní sérií Mortal Kombat a oblékl se do kostýmu jednoho z jejích hrdinů, Sub-Zera. Pak už jen čekal, kdo k němu do výtahu přistoupí.

Většina lidí vstupovala do zdviže s rozpaky, ale přeci jen do kabiny vlezla. To však ještě netušila, že Erakat začne předvádět bojové scény. Někteří začali křičet, jiní utekli nebo se snažili útok odvrátit. Iniciátor kousku však tentokrát své oběti „trápil“ jen krátce. Během pár vteřin jim prozradil, že se jedná o skrytou kameru.

Hororová dívenka ve výtahu

Prostředí výtahu využívají tvůrci skrytých kamer dost často. Jeden z nejdrsnějších kousků v něm před necelými dvěma lety zinscenoval brazilský moderátor Silvio Santos do své televizní show.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

V průběhu jízdy se najednou v kabině objevila pobledlá dívenka v bílém hábitu, připomínající hororovou postavu, která cestující skutečně vyděsila. Kousek sklidil obrovský úspěch po celém světě. Vyskytly se však i negativní ohlasy, že autoři zašli příliš daleko a hazardovali se zdravím nevinných lidí i samotné holčičky, kterou prý mohl někdo v úleku napadnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám