Hlavní obsah

Pod kameramanem se propadlo jeviště, spadly za ním i soutěžící

Novinky, zkr
Vietnam

Nečekaný směr nabrala minulou sobotu televizní talentová soutěž pro děti ve Vietnamu. Jeden ze skleněných panelů tvořících jeviště byl poškozen a pod váhou kameramana se prolomil. Vzniklou díru v pódiu ale kvůli hustému kouři nebylo vidět, a tak během představení zmizely i dvě soutěžící, napsal server australské televize Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Z pódia zmizel kameraman, i soutěžící

 
Článek

Kameraman právě natáčel pěvecké vystoupení Cao Le Ha Trangové a jejích spoluúčinkujících. Najednou ale z jeviště v sále v Ho Či Minově městě zmizel. Na záběrech z dalších kamer je pak na obličeji malé soutěžící vidět údiv.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Pod kameramanem totiž praskl skleněný panel a do vzniklé díry se následně poroučely i dvě z účinkujících. Kouřová clona na jevišti byla totiž tak hustá, že nebylo vidět na krok.

Obě děti byly ošetřeny v nemocnici a ještě tentýž den propuštěny domů. Kameraman prý skončil se třemi stehy na uchu, producenti soutěže to však vzápětí popřeli.

Reklama

Výběr článků

Načítám