Hlavní obsah

V 16 letech vypadá jako barbie, plastické operace prý nepotřebovala

Novinky, vps

Teprve šestnáctiletá Ukrajinka z Kyjeva, která si říká Lolita Richi, se zařadila mezi dívky a ženy vyžívající se v panenkovském vzhledu. Podle svých slov k tomu nepotřebovala žádné plastické operace, prý si vystačí jen s líčením.

BEZ KOMENTÁŘE: Šestnáctiletá dívka se snaží vypadat jako barbie

 
Článek

Richi je už třetí Ukrajinkou, jež se snaží vypadat jako panenka Barbie. O svých známějších kolegyních Olze Olejnikovové a Valerii Lukjanovové ale prý neslyšela. Donedávna se dokonce ani moc nezajímala o svůj vzhled. Se stylizací do panenky začala až před rokem a svými fotografiemi a nahrávkami si získala mnoho fanoušků na ruských a ukrajinských sociálních sítích.

BEZ KOMENTÁŘE: Živoucí Barbie Valeria Lukjanovová a Olga Olejnikovová

Dívka tvrdí, že pomoc plastického chirurga nepotřebovala. Její vosí pas a velké poprsí jsou prý dílem přírody. Dál už si ale pomáhá výrazným make-upem a kontaktními čočkami. Dietu podle svých slov neřeší a jí, co chce.

„Začala jsem se takto oblékat, protože jsem chtěla vypadat dokonale. Chtěla jsem být sama sobě inspirací. Myslím si, že všechny ženy by se o sebe měly starat a vypadat bezchybně. Pokud dívka nemá krásné oči, tak by měla nosit kontaktní čočky. Pokud má křivý nos, měla by s tím něco dělat,“ citoval Ukrajinku Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Valeria Lukjanovová se mění v barbie

I když podle svých slov vypadá perfektně a sklízí mnoho komplimentů, je momentálně nezadaná.

„Klukům ve škole se líbím, ale oni mě ne. Nejsou pro mě dost dobří, ještě nedospěli,“ řekla dívka, která by se jednou chtěla stát psycholožkou. Bude ale ráda, pokud něčeho dosáhne i díky svému vzhledu.

„Měřím jen 160 centimetrů, takže se bohužel nemůžu stát modelkou. Ale kdybych se mohla stát slavnou i nějak jinak, byla bych moc šťastná,“ dodala sebevědomá Lolita.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám