Hlavní obsah

Plavce pronásledoval ve vodě velký krokodýl

Novinky, vps

Všichni svatí stáli při mladíkovi, který se rozhodl vykoupat v mexické přírodní rezervaci Sian Ka’an. Ve vodě ho totiž začal pronásledovat velký krokodýl. K jeho štěstí se ale přihlížejícím podařilo plaza zastrašit.

BEZ KOMENTÁŘE: Krokodýl pronásledoval ve vodě plavce

 
Článek

Nahrávku zveřejnil minulý týden mexický zpravodajský server Noticaribe. Autor videa Manuel Carrera uvedl, že místní před vstupem do tamních vod právě kvůli tomuto krokodýlovi varují.

Plavec ale o nebezpečí nevěděl nebo ho ignoroval. Když nedaleko sebe spatřil blížícího se krokodýla, rychle poznal, jakou chybu udělal, a snažil se dostat na břeh.

Zvíře naštěstí nejevilo takovou snahu dostihnout ho, a především zasáhli turisté stojící na mostě Boca Paila a mrštili do vody předmět, jenž dopadl těsně vedle krokodýla, což ho vystrašilo.

„Bohužel ten krokodýl si lidi spojuje s jídlem, protože rybáři a turisté ho krmí. Video ukazuje, že toho chlapce zachránilo, že krokodýl byl nakrmený a nepronásledoval ho tak rychle,“ uvedl Carrera a dodal, že doufá, že nahrávka poslouží ostatním jako varování.

Reklama

Výběr článků

Načítám