Hlavní obsah

Kamera natočila slídila v okně přízemního bytu

Novinky, fis

Sedmatřicetiletá žena žijící na předměstí amerického Bostonu řeší už týdny nepříjemný problém. Do jejího bytu v přízemí nahlíží neznámý muž. Proč to dotyčný dělá, netuší ani ona, ani policie. Díky kameře v okně se jí však podařilo natočit jeho obličej.

Kamera zachytila děsivé záběry muže nakukujícího do bytu svobodné ženyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Neznámý muž se prodírá hustým křovím k oknu ženy, aby do něj tiše nahlédl. Jako první si ho všiml ženin přítel. Dotyčný se vymlouval, že pouze hledá svého psa, a rychle odešel.

Slídila neodradí ani husté křoví, ani bezpečnostní opatření – mříže, alarmy či kamery. Do oken ženě, která si podle deníku Boston Globe přeje zůstat v anonymitě, nahlíží ať je doma sama, nebo je s ní přítel.

Od chvíle, kdy byly v okně nainstalovány bezpečnostní prvky, byl několik týdnů klid. Až do večera druhého srpnového úterý, kdy žena poté, co vyšla ze sprchy, zkontrolovala kameru a zjistila, že se tajemný muž v jejím okně ukázal znovu. Jeden ze sousedů vypověděl, že jeho pohyb v blízkosti domu zaznamenal poprvé už v květnu. Ostatní obyvatelé si ničeho nevšimli.

Zoufalá žena pořízený videozáznam zveřejnila na internetu a poprosila své přátele, aby ho šířili po sociálních sítích. Vidí v tom naději na dřívější identifikaci otravného slídila, kvůli kterému musí nechávat zatažené žaluzie a zavřené okno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám