Hlavní obsah

Ind neumí zpívat, přesto jeho skladby mají milióny fanoušků

Novinky, zkr
Indie

Stát se populárním a veřejně známým není vůbec jednoduché. A to ani v případě, že člověk něco skutečně umí. Ba právě naopak. Někdy se totiž stává, že se proslaví ten, jehož výkon za moc nestojí. Jako například indický zpěvák, který si svou trapností získal už milióny fanoušků po celém světě, napsal server listu The Daily Mirror. Většina ho však sleduje pro pobavení, a ne pro ocenění jeho kvalit.

Největší Malleshův hit: It´s My life What Ever I Wanna Do

 
Článek

Je tak hrozný, až je dobrý, tak by se dal jednoduše zhodnotit devětadvacetiletý Ind Vennu Mallesh. I když o druhé půlce tvrzení by se dalo úspěšně polemizovat. Těžko říct, co autorovi a interpretovi v jednom, vytknout nejdříve - jednoduché melodie, naivní texty, katastrofální anglický přízvuk i samotné zpěvákovo vystupování.

Ani skladba I Love You Dear svou kvalitou ze zpěvákovy produkce nevybočuje

Jeho nejznámějším „hitem“ je skladba It´s My Life What Ever I Wanna Do (To je můj život, dělat si, co chci). „Můj život mě inspiroval k napsání textu, text mě inspiroval ke složení hudby, text a hudba mě inspirovaly ke zpěvu. Tak se zrodila skladba,“ popsal zpěvák.

Se svou hudební produkcí začal Mallesh už před dvěma lety, do širokého povědomí veřejnosti se ale dostal teprve nyní. A svou trapností vydělává slušné peníze. Jenom zmiňovaná píseň mu už vynesla v přepočtu 200 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám