Hlavní obsah

Rutinní kontrola rychle jedoucího řidiče se změnila v záchrannou akci

Novinky, vps

Za hrdinu je označován americký policista Matt Beck, který na dálnici poblíž Clevelandu zastavil řidiče jedoucího příliš rychle. Myslel si, že to bude běžná záležitost, ale to se mýlil. Řidič vozu, který byl pod vlivem alkoholu, vyběhl ven a lehl si na vozovku. Beckovi nezbylo nic jiného než 150kilového muže odtáhnout pryč.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič utekl před policistou a lehl si doprostřed dálnice

 
Článek

Záběry z policejní kamery ukazují, že řidič vystoupil ven z auta ještě předtím, než Beck vystoupil. Zmatený 54letý muž vběhl do provozu a zůstal ležet na silnici.

Policista na něj křičel, ať jde okamžitě pryč, ale nezabralo to. Musel tak jít za ním. Naštěstí si ostatní řidiči situace všimli a zastavili, čímž dopravu zpomalili. Nehrozilo tak bezprostřední nebezpečí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidič, který byl později obviněn z řízení pod vlivem alkoholu a překročení povolené rychlosti, se odmítal hnout z místa. Beck ho tak musel odtáhnout na kraj vozovky, což k mužově váze nebylo zrovna jednoduché.

„Jsme spokojení s tím, jak tu situaci zvládl. Udělal to skvěle. Čekal na posily, ale ty byly na cestě, takže ho odtáhl do bezpečí sám,“ pochválil policistu jeho nadřízený Bob Wagner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám