Hlavní obsah

Reportérovi praskly v živém vstupu kalhoty

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Severní Karolína

Na svůj středeční živý vstup zřejmě jen tak nezapomene reportér americké televizní stanice WXII Chris Lea. A ani diváci. V přímém vysílání předváděl akrobatický kousek, při kterém mu však v rozkroku praskly kalhoty.

Reportéra zradily při vysílání kalhoty

 
Článek

Reportér dopravního zpravodajství ze Severní Karolíny v přímém vstupu měřil své síly s roztleskávačkou z místní střední školy, kdo lépe skočí roznožku. Jako první předvedla dokonalý skok dívka, a to i přesto, že měla zraněný kotník, napsal server Yahoo News.

Lea se tedy nechtěl nechat zahanbit a do své roznožky šel evidentně na plno. Jeho kolegyně, která vstup komentovala, si z něj ještě před skokem utahovala, aby mu nepraskly kalhoty. Ale přesně to se nakonec stalo.

Novinář, který se ve volném čase věnuje zápasení, po svém faux pas uvedl: „Nejvtipnější na tom je, že to dělám běžně. Ale ne ve společenských kalhotách. Skáču i přes lidi, tak jsem chtěl té holce ukázat: hej, já to dokážu!“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám