Hlavní obsah

Hasič založil falešný požár, aby mohl požádat svou milou o ruku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasič Jesse Gonzalez z Houstonu dokonale překvapil svou přítelkyni, když založil ve svém domě falešný požár, k němuž ona jako policistka přijela. Jako hrdina vyšel v plné výstroji ze zakouřené garáže, poklekl před ní a požádal ji o ruku. Odpověď byla samozřejmě kladná.

Hasič požádal za pomoci svých kolegů o ruku policistku

 
Článek

Američanovi pomohli v jeho snažení kolegové z hasičské jednotky a kolegové jeho přítelkyně. Vzali si na to volno, ale několik z nich bylo stále ve službě, neustále proto kontrolovali vysílačky pro případ, že by byli povoláni k zásahu.

Gonzalez tak musel vše stihnout velmi rychle, aby kolegy omezoval co nejméně. V garáži vytvořil kouř ze suchého ledu a rozmístil ostatní hasiče, jako kdyby se jednalo o opravdový požár.

Když přijela jeho přítelkyně Olga Pecková, vyrazil směrem k ní za doprovodu písně Marry Me (Vezmi si mě) od Bruna Marse. Ta si chvíli dávala dohromady, co se to vlastně děje, ale když spatřila pod maskou svého přítele, všechno jí rychle došlo.

Pár z Houstonu spolu chodí asi rok. Datum svatby zatím nestanovili, ale doufají, že to bude někdy během příštího roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám