Hlavní obsah

Lovec natočil v lese yettiho

Novinky, vps

Amatérský kameraman z Norska tvrdí, že se mu při lovu v jednom z tamních lesů podařilo natočit yettiho. Okamžitě se ale objevily pochybnosti, zda se ve skutečnosti nejedná jen o člověka v kostýmu.

BEZ KOMENTÁŘE: Konečně se někomu povedlo natočit údajného yettiho v HD kvalitě

 
Článek

Už tu bylo hodně záběrů legendárního stvoření, většinou se ale jednalo o rozmazaná a roztřesená videa, kde nešlo ani při nejlepší vůli poznat, co se to tam vlastně hýbe. A v tom bylo možná to kouzlo, když si i skeptici čas od času video pustili a zkoumali, jestli se opravdu nejedná o senzaci.

Videa z Norska jsou oproti těm z minula natočena kvalitně, a navíc i celkem zblízka, což podle mnohých záběrům ubírá na tajemnosti.

„Lovil jsem v lesích. A pak jsem viděl tohle,“ napsal k videím muž, který je pořídil. Ten si samozřejmě stojí za tím, že se jednalo o yettiho. Kde je ale pravda, to nejspíš s jistotou ví jen on sám.

BEZ KOMENTÁŘE: Natočil jedenáctiletý školák opravdu yettiho?

Norské záběry jsou ještě kvalitnější než video, které natočil loni v únoru chlapec v sibiřském regionu Kemerovo. Dodnes jsou považovány za nejkvalitnější pozorování yettiho v Rusku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám