Hlavní obsah

Starosta na veřejnosti osahával reportérku, natočila ho kamera

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starosta bolivijského města Santa Cruz Percy Fernandez se omluvil poté, co na veřejnosti při oficiální společenské akci osahával vedle něj sedící novinářku. Nebylo to přitom poprvé, co se nevhodně choval k ženám, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Starosta osahával reportérku na veřejnosti, televize to odvysílalaVideo: Reuters

 
Článek

Pětasedmdesátiletý Fernandez před kamerami položil svou ruku na stehno reportérky jedné z místních televizí. Zaskočená Mercedes Guzmanová se ji snažila dát pryč, starosta se ale jen tak nedal a řekl novinářce, ať není sobecká.

Po odvysílání záběrů v televizi se Fernandez omluvil ženě dopisem, takovou nápravu situace ale reportérka společně se svým manželem označila za nepřípustnou. Chtěli omluvu přímo před televizními kamerami. A minulý týden se dočkali.

„Drahá Mercedes Guzmanová, chci veřejně vyjádřit vám i vaší rodině mou lítost v této záležitosti. Nikdy jsem neměl v úmyslu urazit vás,“ řekl starosta.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ženy Fernandeze přitahovaly i v minulosti, své by o tom mohly vyprávět tyto pracovnice obecního úřaduVideo: Reuters

Fernandez měl už v minulosti problémy se svým nevhodným chováním k ženám. Například sahal na pozadí jedné zaměstnankyni radnice nebo řekl novinářce na tiskové konferenci, že s jejím vzhledem rozhodně nemůže pracovat v televizi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám