Hlavní obsah

Zpěvák Justin Bieber byl obviněn z pokusu o loupež

Washington

Po jízdě pod vlivem drog a bez platného řidičáku má kanadský zpěvák Justin Bieber další problém. Policie v Los Angeles obvinila idol náctiletých dívek z pokusu o loupež.

Foto: Reuters – Mario Anzuoni, ČTK/AP

Justin Bieber

Článek

Bieber se podle obvinění pokusil ukrást mladé ženě mobilní telefon. Dvacetiletá popová hvězda ale nebyla zatčena ani vyslýchána, uvedla mluvčí losangeleské policie Rosario Herreraová. Vyšetřovatelé však vyslechli oběť, která údajný čin ohlásila. Incident se měl odehrát v pondělí pozdě večer tamního času v losangeleské čtvrti Van Nuys.

Podle listu TMZ Bieber sáhl pro mobil do tašky ženy, která si předtím celebritu fotografovala na minigolfové soutěži v Los Angeles.

Četné skandály v poslední době zastínily Bieberovu hudební aktivitu. V červenci má stanout před soudem v Miami kvůli obvinění z řízení pod vlivem drog a bez platného řidičského průkazu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Justin Bieber přijíždí na policejní stanici v TorontuVideo: Reuters

Kanadské úřady Biebera v únoru obvinily z napadení řidiče luxusní limuzíny převážející zpěváka v Torontu. V polovině ledna policie našla v Bieberově domě u Los Angeles kokain. Prohlídku jeho příbytku vyvolalo udání, že na sousedův dům házel vajíčka.

Reklama

Související články

Policie obvinila zpěváka Justina Biebera

Populární kanadský zpěvák Justin Bieber byl ve čtvrtek obviněn z kladení odporu při zatýkání. V noci ho policie v Miami Beach chytila, když jel nedovolenou...

Výběr článků

Načítám