Hlavní obsah

Svatební oslava se nečekaně změnila v drama

Novinky, vps

Jo-Anne a Aaron Easterbrookovi z Austrálie si svou pondělní svatbu užili, hlavními hvězdami na ní ale nebyli. Pozornost na sebe totiž při focení na pláži strhli dva svatebčané, kteří se bez váhání vydali na pomoc rybáři, jenž se dostal do problémů poté, co se převrhla jeho loďka, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Natáčení svatebního videa se změnilo v záchrannou akciVideo: Seven Network, Threadless Films, Reuters

 
Článek

Loďky si všimli Dougal Grey a Clayton Deane. Mladí muži se rychle vysvlékli a běželi do vody, kde pomohli rybáři dostat jeho člun na pláž.

Dramatickou situaci zachytil na video kameraman, který předtím natáčel novomanžele, jak se romanticky procházejí po pláži. Měl s sebou i malý dron vybavený kamerou, záchranu tak natočil také ze vzduchu.

„Udělali to pro nás docela zábavné. Bylo legrační je pozorovat, ale na druhou stranu jsme nevěděli, jak vážná ta situace může být. Na recepci pak samozřejmě padala spousta vtípků o tom, jak byli ve spodním prádle,“ řekla Jo-Anne Easterbrooková.

Rybář, jehož identita nebyla zjištěna, neutrpěl žádná zranění, jen byl vyčerpaný.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženicha trefila do hlavy létající kamera

Mělo to být romantické předsvatební video s nevěstou a ženichem, místo toho se však natočeným materiálem baví celý svět. Kameraman v USA chtěl totiž natočit...

Výběr článků

Načítám