Hlavní obsah

Otec splnil synovi sen, ostatní děti mohou jen závidět

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Will Pemble z Kalifornie pravidelně jezdil se svým synem Lylem do zábavních parků, kde se vozili na horských drahách. Nadšení jeho potomka z této adrenalinové kratochvíle bylo tak velké, že by nejraději měl vlastní dráhu doma na zahradě. Otec ho bez váhání vyslyšel a opravdu mu ji postavil.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec vybudoval na zahradě horskou dráhu

 
Článek

„Zrovna jsme se vrátili z jedné z mnoha cest do zábavního parku, když v tom Lyle položil jednoduchou otázku: ‚Tati, proč si nepostavíme vlastní horskou dráhu?‘“ popisoval Pemble počátky domácího projektu.

„Nenapadl mě žádný dobrý důvod, proč bych mu to měl odřeknout, a vydal jsem se pro dřevo,“ dodal Američan.

Celkem ho stavba dráhy vyšla na 3500 dolarů (asi 70 tisíc Kč) a zabrala mu 300 hodin tvrdé práce. Asi 55 metrů dlouhá dráha samozřejmě nemůže soutěžit s obry v zábavních parcích, jeho synovi to ale ani v nejmenším nevadí. Mít vlastní dráhu doma na zahradě je pro něj totiž dostatečným uspokojením a občas v ní dokonce nechá svézt i svou sestru.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec postavil na dvorku za domem horskou dráhu pro své děti

Podobně jako Pemble se zachovali i manželé Natasha a Don Cainovi z Ohia, kteří svým dětem taktéž postavili na zahradě vlastní horskou dráhu. K jejich smůle se ale po nějaké době museli stěhovat, a tak jim nezbylo než dráhu demontovat. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám