Hlavní obsah

Záběry jako z hororu: Na islandském jezeře útočilo husté mračno mušek a komárů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mývatn, Island

Mimořádné záběry natočil manželský pár, který se plavil loďkou na jezeře Mývatn na Islandu. Jejich plavba se změnila v noční můru, když vpluli přímo do hustého roje malých mušek a komárů. Záběry, které pořídili, tak připomínají scénu z hororového filmu.

Záběry jako z hororu: Pár proplul hustým hejnem mušek

 
Článek

Jezero Mývatn se nachází v okolí národního parku a jedná se o oblast, která je součástí vulkanicky aktivní zóny s bublajícím bahnem a sopečnými krátery. Právě toto místo sem jezdí pravidelně navštěvovat manželský pár.

Idylka na lodi se však po několika okamžicích změnila v nepříjemný zážitek, pár totiž vplul přímo do hustého hejna otravných mušek a komárů. I přes to, že se muž se ženou snažili ochránit své obličeje za každou cenu, moc se jim to nepodařilo. Muž se tak snaží s lodí dostat z místa okamžitě pryč.

„Já ten hmyz nenávidím, jsou to hrozná stvoření! Z toho důvodu se mi nelíbí jezero Mývatn v létě,“ prohlásil.

Na konci videa si muž se ženou schválně detailně zabírají kamerou své obličeje, aby bylo vidět, jak je mají zcela pokryté komáry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám