Hlavní obsah

Student na promoci samou radostí skočil salto. Tedy skoro

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michigan

Americký student Robert Jeffrey Blank, který úspěšně absolvoval Davenport University v Michiganu, měl z promoce takovou radost, že samou radostí vyskočil do vzduchu. Ve chvíli, kdy obdržel vysokoškolský diplom, ho popadla chuť skočit salto vzad, nicméně akrobatický kousek se mu úplně nevyvedl.

Student na promoci samou radostí skočil salto ve vzduchu

 
Článek

Blank neodolal nutkání oslavit úspěšné zakončení studia něčím mimořádným, a protože mu bylo zjevně do skoku, sundal čepici a odrazil se. O zlomek okamžiku později s hlučným žuchnutím dopadl obličejem na zem.

Ke své smůle předvedl nepovedený kousek přímo před kamerou. Na záznamu je vidět, jak Blank všechny ostatní účastníky ceremoniálu svým pokusem o skok doslova zaskočil.

Po chvíli napjatého očekávání, zda je novopečený vzdělanec v pořádku, se celý sál postaral o hlasité ovace. Kromě pár pohmožděnin se Robertovi nic vážného nestalo a hbitě se dostal zpět na nohy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám