Hlavní obsah

Vysokoškoláci rozhýbali studentské koleje, pomohly jim slavné hity

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vysokoškolští studenti v Praze již po několikáté pomocí blikajících oken rozpohybovali své koleje. Jako vždy se jednalo o kvalitní a skvěle promyšlenou podívanou. Program byl opět postavený na nejnovějších hitech i písních z minulosti.

Světelná show v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Úplně první světelnou show zažilo v roce 2012 Brno. O rok později už představení mohli sledovat nejen obyvatelé jihomoravské metropole, ale i Prahy a Českých Budějovic. Diváků tehdy bylo kolem 25 tisíc.

Letošní pražská show byla z trojice těchto měst poslední a proběhla v noci ze čtvrtka na pátek v Praze-Kunraticích na koleji Volha VŠCHT. Součástí programu bylo mimo jiné i vystoupení studentských kapel a party pod širým nebem.

Light show je postavená na kombinaci světelných efektů a melodií známých skladeb. Jednotlivá okna tvoří políčka v obrazech a dynamických příbězích. Každá budova má přitom jiné rozměry a samotné animace se musejí speciálně přizpůsobit kolejnímu kampusu, kde podívaná probíhá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám