Hlavní obsah

Fotbalovým stadiónem se prohnala přízračná silueta

– La Paz
Novinky, vps

Novou duchařskou záhadou se může pochlubit latinskoamerická Bolívie. Přírůstkem do sbírky tajemných videí je záběr sportovního kanálu Fox Sports ze zápasu mezi týmy The Strongest a Defensor Sporting na stadiónu Hernanda Silese v bolivijském hlavním městě La Paz.

BEZ KOMENTÁŘE: Mezi sedadly na stadionu se pohyboval zvláštní stín

 
Článek

Lidská silueta na záběrech sportovního kanálu ze čtvrtečního fotbalového zápasu vyvolala mnoho diskuzí nejen v Bolívii, ale po celém světě. Ti znalí poměrů na stadiónu uvádějí, že rozhodně nemohlo jít o běžícího člověka. Jeho pohyb je příliš plynulý a hlavně prostor mezi sedačkami je tak stísněný, že v něm dost dobře běžet ani nejde.

Pozorní diváci pak dodávají, že lidé na stadiónu, kteří seděli postavě v cestě, si vůbec nepovšimli, že se kolem nich něco mihnulo. Jiní pak podotýkají, že je na záběru ke spatření ještě jedna podobná postava.

Není to poprvé

Rozhodně však nejsou o nadpřirozeném úkazu přesvědčeni všichni. Jedni tvrdí, že jde pouze o nějaký odraz, zatímco druzí mají za to, že mohlo jít jen o stín jednoho z hráčů na hřišti.

Není to však poprvé, co se něco takového na nejstarším stadiónu v bolivijském hlavním městě stalo. Doposud nevysvětlených úkazů se tam podle australského zpravodajského kanálu 9News odehrálo v minulosti už několik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám