Hlavní obsah

Zpívající jeptiška to opět rozbalila a její hvězda stoupá

Novinky, zkr
Itálie

Pětadvacetiletá řádová sestra Cristina Scucciaová původem ze Sicílie ještě neukázala, co v ní všechno je. Jeptiška se stala hvězdou poté, co se přihlásila do italské obdoby talentové soutěže Hlas, kde na sebe hned na začátku strhla pozornost. Minulý týden zazářila v duetu s další soutěžící Lunou Palumbovou a opět sklidila obrovský úspěch, informoval server The Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Zpívající jeptiška dál září v talentové soutěži

 
Článek

Sestra Cristina si spolu se svou kolegyní pro své vystoupení vybrala někdejší hit od Cindy Lauperové Girls Just Want To Have Fun (Holky se chtějí taky bavit). Strhující souboj dvou hlasů nakonec jednoznačně vyhrála drobná jeptiška a postoupila do dalšího kola.

I tentokrát ji v publiku podporovaly sestry z jejího řádu, a bylo vidět, že tyto “holky se chtějí taky bavit”. “Jsem nadšená. Opravdu nadšená. Základní věcí je se bavit,” uvedla po svém vystoupení Cristina.

BEZ KOMENTÁŘE: Vystoupení italské řádové sestry zaplnilo internetVideo: The Voice Of Italy

Nadaná jeptiška, která žije v klášteře v Miláně, vstoupila do soutěže se skladbou No One od Alicie Keys. Její vystoupení zhlédly miliony lidí po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám