Hlavní obsah

Tříletý chlapec utekl z domova do automatu na hračky

Novinky, vps

Na hodně odvážnou cestu se vydal tříletý Kael Ireland z Lincolnu v Nebrasce. Během chvilkové nepozornosti jeho matky se mu podařilo vyklouznout z domu a dojít až do nedaleké herny, kde se nějakým způsobem dostal až do automatu s hračkami. Jeho dobrodružství však netrvalo dlouho, matka jeho zmizení rychle nahlásila policii, z automatu ho pak dostal zaměstnanec herny.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tříleté dítě uteklo z domova, našli ho v automatu na hračkyVideo: Ryan Lee, Reuters

 
Článek

Malý Kael využil v pondělí večer chvíle, kdy byla jeho matka na toaletě, a nepozorovaně zmizel z domu.

„Vím, že umí odemknout dveře, ale nikdy předtím takhle nezmizel,“ řekla agentuře Reuters chlapečkova matka Ashley.

Kael si i přes svůj nízký věk dokonale zapamatoval cestu do herny, která se nachází jen kousek od jeho domu. Předtím tam se svou matkou byl asi jen dvakrát nebo třikrát. Uvnitř budovy si to bez váhání namířil k automatu s hračkami. Ač se to zdá nemožné, nějakým způsobem se dostal dovnitř a spokojeně si tam hrál s plyšáky.

„Říkali jsme si, jak se tam dostal. Napadlo nás jedině, že se tam dostal cestou, jakou padají ven hračky. I tak se nám to ale zdálo nemožné,“ řekla stanici NBC Rachell Hildrethová, která v herně pracuje jako barmanka.

Chlapce z automatu vyzvedl zaměstnanec herny, po chvíli se opět setkal s jeho matkou. Od chvíle, kdy zavolala policii do nalezení Kaela uplynulo podle ní asi deset minut. Policie uvedla, že Kaelovu matku z ničeho neobviní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám