Hlavní obsah

Uspání medvěda na stromě se úplně nepovedlo

Novinky, vps

V nezáviděníhodné pozici se ocitl v pondělí medvěd, který se zatoulal až do floridské Panama City. Vyšplhal se tam na asi devět metrů vysoký strom a mohl jen sledovat, jak přivolaní ochránci přírody nabíjí pušku s uspávací šipkou. Střela spolehlivě zabrala a šelma spadla jako pytel brambor do připravené plachty. Ta však nápor nevydržela a praskla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Uspaný medvěd dopadl tvrdě na zemVideo: Reuters

 
Článek

Není překvapením, že se zvíře dostalo až do města. Medvědi se touto dobou probouzí ze zimního spánku a do obydlených oblastí je láká jídlo, které cítí na dálku, uvedl The Daily Telegraph.

Stejně se zachoval i medvěd, který se v pondělí objevil v Panama City. Slídil kolem rodinných domů a nakonec vyšplhal na strom.

Vyděšení lidé zavolali policii, na místo dorazili i ochránci přírody, kteří se postarali o uspání. Látka v šipce medvěda během chvíle uspala, až se zřítil dolů ze stromu.

Tam byla připravená plachta, která ale byla na více než stokilové zvíře příliš tenká, šelma jí tak propadla a tvrdě narazila na zem. Nic se jí však nestalo, uvedl server Sky News.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám