Hlavní obsah

Věrný pes čekal na zraněného pána týden před nemocnicí

Novinky, vps

Krásný důkaz psí věrnosti předvedl kříženec z brazilského města Passo Fundo, který vydržel přes týden čekat před nemocnicí na svého pána. Tím je bezdomovec, který vyhledal pomoc kvůli zranění v obličeji. Při vyšetření se však ukázalo, že má na obličeji melanom a musí zůstat v nemocnici. Pes jménem Seco nevěděl, co se s pánem děje, trpělivě proto čekal.

BEZ KOMENTÁŘE: Věrný pes čekal na zraněného pána

 
Článek

Lauriho da Costu udeřil neznámý útočník do obličeje kamenem a způsobil mu zranění, kvůli němuž musel do nemocnice. Vydal se tam se svým čtyřnohým kamarádem, kterého nechal čekat venku. Původně si totiž myslel, že se uvnitř dlouho nezdrží.

Lékaři ale přišli na to, že Brazilec má na obličeji melanom a musí co nejrychleji podstoupit operaci. Ven už se nedostal, Seco tak musel čekat a marně vyhlížel svého pána. Hlady netrpěl, zaměstnanci nemocnice brzy pochopili, o co jde, a psa začali krmit.

Setkání se svým pánem se dočkal až minulý týden po osmi dnech odloučení, uvedla brazilská rádiová stanice Uirapuru. Viděli se ale jen na pár minut, da Costa se totiž stále zotavuje po operaci. Personál nemocnice ho vyvezl ven na vozíku a šťastný pes ho ihned začal vítat a skočil mu na klín.

Brazilec si v nemocnici ještě nějaký čas pobude, Secovi tak nezbývá než dál čekat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám