Hlavní obsah

Klip ukazuje, jak by seznamovací aplikace vypadala v reálném životě

Novinky, vps

Seznamovací mobilní aplikace Tinder se stala hitem poslední doby a používají ji milióny lidí po celém světě. Dánský filmař Rolf Glumsoe Nielson se proto rozhodl humorným způsobem zasadit chválené prvky aplikace do reálného života a natočil o tom krátký film.

BEZ KOMENTÁŘE: Jak by mobilní seznamovací aplikace vypadala v reálném životě?

 
Článek

Princip Tinderu je jednoduchý – uživatel si na svém telefonu prochází profily ostatních, pokud se mu někdo nelíbí, přejetím po displeji doleva projeví svůj nezájem. Naopak přejetím doprava dá najevo, že se mu daný člověk líbí. Pokud se dvěma lidem vzájemně líbí profil toho druhého, jsou automaticky propojeni do soukromého chatu, kde si můžou vyměnit další informace.

S tímto nápadem slaví autoři aplikace obrovské úspěchy a bylo jen otázkou času, než se na něj někdo podívá z jiného úhlu.

Nielson ho převedl do reality v podobě ženy, která se prochází po kancelářské budově a pokaždé, když narazí na nějakého muže, se chová stejně jako v aplikaci Tinder.

Gestem ruky u všech vyjadřuje nesouhlas a odstraňuje je tak ze svého dohledu. Nakonec narazí na muže, který se jí konečně líbí a pohybem doprava vyjádří svůj zájem. Ten však k jejímu překvapení není opětován a žena tak zblízka pozná, jak chutná odmítnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám