Hlavní obsah

Muž, který ožil v pohřebním ústavu, po dvou týdnech opět zemřel

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmasedmdesátiletý Walter Williams, který se před dvěma týdny vrátil mezi živé v pohřebním ústavu, byl ve čtvrtek znovu prohlášen za mrtvého. Rozhodl tak stejný koroner jako v prvním případě. Tentokrát už je však jeho odchod zřejmě definitivní, napsal server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Poprvé přijel koroner Dexter Howard do Williamsova domu v Lexingtonu ve středu 26. února. Poté, co nenahmatal puls, ho prohlásil za mrtvého a převezl ho do pohřebního ústavu. Tam se ale zdánlivý nebožtík začal hýbat v pytli na mrtvoly. [celá zpráva]

„Měli jsme ho v balzamovací místnosti a všimli jsme si, že se jeho nohy hýbou, jako by kopaly. Také zlehka dýchal,“ popisoval Howard zvláštní situaci. Přivolaná záchranka připojila Williamse na přístroje, a jak se dalo čekat, jeho srdce bilo.

Byl převezen do nemocnice, odkud ho po několika dnech propustili. Koroner svou chybu vysvětloval jako poruchu Williamsova kardiostimulátoru, který na chvíli přestal pracovat.

Podruhé už nechyboval

Tento týden ve čtvrtek v noci zavolali Howarda k Williamsovi znovu. Koroner ho opět prohlásil za mrtvého, v tomto případě se už ale zázrak konat nebude a Američan se neprobudí. Podle Howarda se jednalo o úmrtí z přirozených příčin.

„S každým dalším případem získávám zkušenosti,“ řekl Howard a na dotaz, co si odnesl z Williamsova případu, odpověděl, „že zázraky se stávají“.

„Byl to pro mě dvoutýdenní zázrak, užil jsem si z něj každou minutu a má rodina také,“ řekl televizní stanici WAPT Williamsův synovec Eddie Hester.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám