Hlavní obsah

Teprve sedmiletá dívka fantasticky zazpívala píseň o sebevraždě

Novinky, zkr
Oslo

Neskutečný výkon podala v soutěži Norsko má talent teprve sedmiletá Angelina Jordan Astarová. Při jejím pěveckém vystoupení běhal doslova mráz po zádech, jedné z porotkyň se dokonce vedraly slzy do očí, informoval server express.co.uk.

Vystoupení sedmileté zpěvačky

 
Článek

Sedmiletá školačka nepůsobila na první dojem nijak výjimečně. Když však otevřela ústa s vypadlými mléčnými zuby, všichni oněměli úžasem. Dívka zazpívala jako protřelá soulová zpěvačka zastřeným hlasem jazzovou verzi písně Gloomy Sunday, kterou proslavila Billie Holiday. Původně ji složil v roce 1933 maďarský skladatel Rezso Seress, který později spáchal sebevraždu.

Podle přítomných lidí v sále a také diskutujících na internetu připomínala  Angelina svým vzhledem a hlasem již zesnulou Amy Winehouse.

Jak se Astarová nechala slyšet, písni, jejímž motivem je sebevražda, prý rozumí velmi dobře. „Když jsem tu skladbu zpívala mámě, řekla, že je hezká, ale neuvěřitelně smutná,” popsala nadějná zpěvačka.

Za svůj výkon sklidila potlesk vestoje od porotců i od obecenstva. Porotkyně Mia Gundersenová byla z jejího vystoupení celá naměkko a musela si utírat slzy, její kolega Omer Bhatti se zase přiznal, že mu naskočila husí kůže.

Proto není divu, že Astarovou, která se zpěvu věnuje už od tří let, poslala porota do dalšího kola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám