Hlavní obsah

Reportérka, která se proslavila radami o medvědech, dostala padáka za stojku

Novinky, vps

Americká reportérka Julie Tremmelová se loni v létě proslavila reportáží, při níž komickým způsobem radila, jak se chovat při setkání s medvědem. Nedávno si připravila další neobvyklý kousek, když v reportáži o talentové soutěži předvedla stojku. Její zaměstnavatel pro to ale neměl pochopení a vyhodil ji.

BEZ KOMENTÁŘE: Za stojku v přímém přenosu dostala reportérka padáka

 
Článek

Šestatřicetiletá Tremmelová dělala reportáž o konkurzech v soutěži Amerika hledá talent. Na kameru říkala, že se má setkat s významným producentem, ale nemá žádné schopnosti, které by mu mohla předvést, protože nezpívá ani netančí.

Dodala však, že umí gymnastiku a začala předvádět stojku, aby producenta ohromila. Pak ještě předvedla most a rozloučila se s diváky.

Vedení stanice WJAR, pro kterou pracovala, ale její pohybové nadání neocenilo a ukončilo jí smlouvu.

Reportérka radila, jak se chovat před medvědem. Na její účet se baví celý svět

Reportérka s výpovědí nesouhlasí a bojuje o návrat.

„Byla jsem vyhozena bez uvedení důvodu. Společně s mými odbory teď přes arbitráž se stanicí bojuji,“ řekla zpravodajskému serveru GoLocalProv.

Tremmelová se loni v červenci proslavila reportáží, v níž divákům zasvěceně radila, co mají dělat při setkání s medvědem. Mimo jiné uvedla, že člověk by měl mávat rukama, aby medvěd poznal, že má co dočinění s člověkem. Pokud by to nezabralo, doporučila na medvěda křičet a házet věci. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám