Hlavní obsah

Mazlením si vydělává 1600 za hodinu, chodí k ní i ženy

Novinky, vps

Američanka Ali C. z New Yorku si udělala výnosný byznys z mazlení. Za hodinu si účtuje 80 dolarů (1600 Kč), což je ale jen základní taxa. Pro mnohé je překvapením, že jejích služeb nevyužívají pouze muži, ale i ženy, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka se živí mazlenímVideo: Reuters

 
Článek

Sedmačtyřicetiletá žena začala se svou živností loni v listopadu. Přesný počet zákazníků, který ji navštěvuje, nezveřejnila. Pouze uvedla, že v loňském roce, tedy v listopadu a prosinci, ji navštívilo více než 30 lidí. Jejím zákazníkům je většinou mezi 25 a 45 lety a její služby vyhledávají z různých důvodů.

„Může se stát, že zrovna procházejí něčím velmi stresujícím, třeba v práci nebo ve škole. Můj první klient skládal závěrečné zkoušky a do toho se s ním rozešla jeho přítelkyně,“ řekla Američanka.

Kromě základní nabídky nabízí žena i speciální balíčky, mezi něž patří například mazlení při sledování oblíbeného filmu. Specialitou je pak možnost strávit s ní celou noc, jež vyjde na 500 dolarů (10 tisíc Kč).

Ali zdůrazňuje, že nabízí opravdu jen mazlení. Klienty si pro jistotu dopředu prověřuje a nechává je podepsat, že rozumí nastaveným pravidlům.

„Je velmi důležité zvládnout očekávání, stejně jako v jiných podnikáních. Dám jim vědět, jaké chování je přípustné a jaké ne,“ vysvětlila Ali.

BEZ KOMENTÁŘE: Návštěvníci mazlícího baru mohou strávit noc ve vší počestnosti s krásnou dívkou, někteří ale raději skrývají svou identitu

Její živnost je neobvyklá, ale ne originální. V Japonsku existuje dokonce mazlicí bar a v USA má minimálně dvě kolegyně. Jednou z nich je Jacqueline Samuelová, která s profesionálním mazlením začala v roce 2012. [celá zpráva]

Společně s ní a s další ženou ze San Franciska se teď snaží dát dohromady pravidla a návody, které by pomohly dalším ženám, které usilují o vykonávání tohoto povolání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám