Hlavní obsah

Zloděj amatér se pokoušel vyloupit poštu. Moc mu to nešlo, ale nakonec uspěl

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez velkého přemýšlení se rozhodl jeden Brit vyloupit poštu ve městě Oldham – a také to podle toho vypadalo. Po několika neúspěšných pokusech dostat se k penězům se mu nakonec podařilo překonat bezpečnostní sklo a odnést si několik set liber, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději se nepovedlo vyrazit dveře, ani rozbít sklo stojanemVideo: Reuters

 
Článek

K loupeži došlo už na Štědrý den, policie však zveřejnila záběry z bezpečnostní kamery až před několika dny.

Zloděj, jehož se zatím nepodařilo dopadnout, podle výpovědí svědků zoufale sháněl peníze na vánoční dárky. Před krádeží měl postávat před poštou a o svém záměru hovořil nahlas. „Nemám žádné peníze, mohl bych udělat poštu,“ znělo prý jedno z jeho prohlášení.

Na poště nejprve požadoval hotovost od zaměstnanců, ale neuspěl. Poté lomcoval se dveřmi vedoucími k přepážkám – opět neúspěšně. I další pokus skončil nezdarem, když se mu nepodařilo rozbít bezpečnostní sklo stojanem na losy.

Nakonec násilím vytrhal stropní obložení a prolezl na druhou stranu skla, kde podle policie odcizil několik set liber a odešel.

„Tyto záběry z bezpečnostní kamery ukazují, jak moc zoufalý tento muž musel být, aby získal nějakou hotovost,“ řekl v prohlášení policista Tony Anwas. Policie po muži pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám