Hlavní obsah

Náruživá dvojice ze Slovenska při sexu zdemolovala hotelový pokoj

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha po zpestření sexuálního života vyšla jeden slovenský pár opravdu draho. Svými hrátkami totiž dvojice poškodila a nakonec i vytopila luxusní hotelový pokoj. Podle deníku Nový čas mladý pár škodu v hotelu Domaša nacházejícím se v rekreační oblasti Dobrá škodu uhradil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ měl zůstat utajený a personál hotelu měl zákaz mluvit o detailech, jak už tomu ale u takto pikantních případů bývá, někdo promluvil.

Na veřejnost se tak dostala informace, podle níž mladá žena přivázala na luxusním pokoji číslo 109 ruce svého partnera k lampám zabudovaným do zdi. Pár se pak pustil do intimních radovánek, moc dlouho si ale neužíval. Muž lampu vytrhl ze zdi.

Svou chybu chtěl napravit a požádal recepčního o vrtačku a hmoždinky. „Host přišel nad ránem a požádal mě o nářadí a hmoždinky,“ potvrdil recepční hotelu.

Pár se pustil do oprav, ale ty připomínaly spíš počínání nešikovných kutilů Pata a Mata. Muž totiž navrtal trubky topení umístěné ve zdi, do pokoje se tak začala valit horká voda. Celým hotelem se vzápětí rozlehlo volání ženy o pomoc.

„Milenecký pár uhradil všechny škody a v tichosti opustil hotel,“ uvedl deníku nejmenovaný zdroj. Vedení hotelu muselo interiér pokoje opravit a zdi vymalovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám