Hlavní obsah

Roztleskávačka se při vystoupení rozbrečela. A měla proč

Novinky, zkr
Chicago

Na své vystoupení při basketbalovém zápasu v Chicagu rozhodně nezapomene roztleskávačka Ariana Rosadová. Nic netušící dívka během přestávky právě se svými kolegyněmi bavila diváky tanečním číslem, když se najednou změnila hudba. Za všechno mohl její přítel, který se rozhodl veřejně ji požádat o ruku, uvedl server nydailynews.com. A samozřejmě, že se to neobešlo bez slz dojetí.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík požádal nic netušící roztleskávačku o ruku před plnou halou

 
Článek

Zdá se to být až neuvěřitelné, že se dívčině snoubenci Shaneovi Zackerymu podařilo vše před ní utajit. O překvapení totiž věděly všechny roztleskávačky z Chicago Luvabulls, které vystupovaly minulý čtvrtek na zápase jejich týmu Chicago Bulls NBA s týmem Miami Heat, i jejich trenér.

Dívky předváděly secvičenou choreografii, když se v půlce ozvaly tóny skladby Marry you od Bruno Marse. Překvapenou Rosadovou posadili její přátelé na pojízdnou kancelářskou židli a začali kolem ní tancovat, včetně maskotů.

Po chvíli se jeden z nich z obřího nafukovacího kostýmu svlékl a roztleskávačka ke svému údivu zjistila, že se pod maskou ukrývá její přítel, se kterým chodí dva roky. Ten se v den svých 23. narozenin rozhodl, že svou vyvolenou požádá o ruku. A ta mu nemohla dát lepší dárek než ten, že mu řekla ano.

Reklama

Výběr článků

Načítám