Hlavní obsah

Nehoda za 20 miliónů: Tři vozy Lamborghini se srazily a shořely

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K velmi drahé nehodě došlo před pár dny na malajsijské dálnici. Srazily se při ní tři lamborghini a skončily v plamenech. Hasiči na místo dorazili v okamžiku, kdy už zkáze nemohli zabránit. Všechna auta shořela a jsou neopravitelná. Celková škoda se tak blíží 20 miliónům korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda tří vozů lamborghini

 
Článek

Vozy jely společně s dalšími luxusními supersporty v konvoji, jenž směřoval ze Singapuru do Kuala Lumpuru. Asi 50 kilometrů od hlavního malajsijského města jeden z nich náhle vyjel ze svého pruhu a narazil do dalších dvou lamborghini.

Nejednalo se o nijak hrozivou srážku, jedno z aut ale začalo hořet a postupně od něj chytla i zbylá dvě. Oheň se rychle šířil, z dvou modelů Gallardo a jednoho Aventadoru toho tak moc nezbylo.

Posádky vozů neutrpěly při nehodě žádná zranění a před plameny včas unikly.

Na místě zasahovaly dvě posádky hasičů, vedoucí zásahu Norazam Khamis pak stanici NBC News sdělil, že si nemyslí, že řidiči porušili rychlostní limit 110 km/h.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám