Hlavní obsah

Clooneyho dvojníkovi nabídl muž obří sumu, aby se vyspal s jeho ženou

Novinky, jky

Dělat někomu dvojníka může být v dnešní době slušný kšeft. Zejména pokud se podobáte celebritě světového kalibru. Gary Tate si vydělává jako dvojník George Clooneyho a o práci nouzi nemá. Přesto však nejlukrativnější nabídku odmítl. Jeden britský obchodník mu nabídl v přepočtu skoro 180 tisíc korun, když se vyspí s jeho manželkou k jejím narozeninám. Hollywoodského herce se mu totiž pro tento nápad získat nepodařilo.

Foto: Profimedia.cz

Clooneyho dvojník Gary Tate

Článek

Dvojník George Clooneyho Gary Tate je známý už dlouhá léta. V roce 1998 vyhrál v jedněch velkých novinách soutěž o nejlepšího dvojníka šedovlasé legendy a od té doby už neměl o práci nouzi. Teprve nyní však přiznal, že mu jednou nejmenovaný britský obchodník nejprve nabídl v přepočtu asi 160 tisíc korun, aby se vyspal s jeho ženou jako dárek k jejím čtyřicátým narozeninám.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojník George Clooneyho

„Když jsem se ho dotázal, proč chce, abych něco takového udělal, odvětil mi, že mají otevřený vztah. Dodal, že je jeho manželka šílená do George Clooneyho a toho se mu prý získat nepodařilo. Poté, co jsem ho odmítnul, nabídku ještě navýšil zhruba na 5500 liber (178 tisíc korun). Chvíli jsem dělal jen: 'eeeeh' a 'mmmm'. V tu dobu jsem neměl žádný vztah, takže bych tím nikomu neublížil. Přišlo mi to ale celé špatně, a tak jsem to odmítl,” uvedl Tate.

Jak přiznává, právě tato nabídka byla jedním z vrcholů jeho kariéry. Další byla například plně hrazená dvoudenní cesta do Las Vegas kvůli pouhým dvěma minutám práce. Nespočetněkrát se pak objevil v televizi, účinkoval v hudebních klubech, otevřel několik hudebních klubů a zahrál si i několik štěků ve filmech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám