Hlavní obsah

Svůdné krasavice? Ne, tohle jsou nalíčení chlapi, co touží být ženami

Novinky, vrb
USA

Někdy se muž umí proměnit v ženu tak šikovně, že zmate i protřelého donchuána. Transsexuálové a transvestité by o tom mohli vyprávět.

BEZ KOMENTÁŘE: Tohle že jsou chlapi? Takto vypadají nalíčení v ženských šatech

 
Článek

Lidí s takzvanými poruchami pohlavní identity není málo a měnit se umí profesionálně. Nezřídka se stane, že seznámeníchtivý jedinec ”naletí„ na jejich vnější půvaby. Na internetu a mezi lidmi kolují na toto téma všemožné historky.

Příběhy, kdy se po bujarém večírku muž vzbudí šokem, kdože to ve skutečnosti je ona domnělá krasavice, se kterou včera flirtoval na baru, mají svá reálná opodstatnění. Některé úpravy jsou povedené méně, některé více, záleží na tom, jak ostré a mužné rysy dotyčný má. Pochopitelně čím jemnější jsou, tím lépe.

Někteří se seberealizace a sebevyjádření opravdu nebojí. Například Diamond Kane, který je v „oboru“ velmi populární a jeho ženská podoba je často opěvována. Kosmetický proces Sugar Love, u které je na druhý pohled jasné, že jde o muže, je trochu jiná káva.

Poněkud zmužštilá Sugar Love

Eladonna Fleur

Touha muže měnit se v ženu může být více či méně intenzivní. Transsexualita  je stav nesouladu mezi psychickým a anatomickým pohlavím. Konzervativní část populace to považuje za nepřirozenou a podivínskou záležitost, církevní představitelé ji označují dokonce jako nemoc, která by měla být léčena.

Podle některých odborníků se člověk jako transsexuál už narodí. Podle transsexuálů samotných je uvěznění v „cizím“ těle doslova peklem na zemi. Proto nemálo z nich podstupuje hormonální léčbu a  chirurgické zákroky, které příslušné partie upraví tak, aby odpovídaly znakům opačného pohlaví. Transvestité si vystačí pouze s převlékáním se do ženských šatů a líčením, pohlavní znaky mají mužské.

Ts Nickie

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám