Hlavní obsah

Ženu vyděsil na hřbitově muž, který se snažil dostat ven z hrobu

Novinky, vps

Scénu jako z hororového filmu zažila nedávno žena, která navštívila rodinný hrob na hřbitově na předměstí brazilského Sao Paula. Z jednoho z hrobů totiž zaslechla naříkání a všimla si, jak se země hýbe. Nejprve s křikem utekla, ale pak zavolala pomoc. Vyšlo najevo, že uvnitř je muž, jehož někdo pohřbil zaživa.

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři vytáhli z hrobu živého muže

 
Článek

Podle brazilské televizní stanice Record TV žena nejprve kontaktovala policii. Operátor na nouzové lince se jí ale zdráhal uvěřit. Myslel si, že si z něj dělá legraci, a nařkl ji z mrhání policejním časem. Svědkyně proto běžela pro pracovníky hřbitova, aby její tvrzení podpořili. Pak už policie na místo přijela.

„Byla jsem vyděšená, když jsem viděla muže, o kterém jsem si myslela, že je mrtvý, jak se snaží dostat ven z hrobu,“ sdělila žena, jež si nepřála zveřejnit svou identitu.

Video zachycuje záchranáře, jak se sklánějí nad mužem, který byl stále částečně zavalen hlínou. Na první pohled se zdá, že nejeví známky života, ve skutečnosti ale dýchal, jen byl zesláblý.

Server stanice Sky News s odkazem na brazilské zdroje uvedl, že po převozu do nemocnice a nutném ošetření byl muž propuštěn ještě týž den. Jeho zranění prý nebyla nijak vážná.

Zatím není jasné, jak se muž do hrobu dostal. Policie pracuje s verzí, že se dostal do rvačky, během níž ho útočníci ztloukli do bezvědomí. Poté ho odvezli na hřbitov na předměstí Ferraz de Vasconcelos a pohodili ho do prázdného hrobu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám