Hlavní obsah

Originální halloweenský vtípek strašil i bavil

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cílem většiny vtípků během Halloweenu je především někoho pořádně vystrašit. Jeden polský šprýmař zvolil trochu jiný přístup, když své oběti nejprve sice vyděsil, ale pak je naprosto odzbrojil tancem na známé populární písně.

BEZ KOMENTÁŘE: Originální halloweenský vtípek strašil i bavil

 
Článek

Aranžmá s vyřezanými dýněmi v jednom polském parku vypadalo v pozdní večerní hodinu lákavě, není tedy překvapením, že se u něj někteří kolemjdoucí zastavovali a fotili si ho. Netušili však, že v hromadě listí se skrývá muž s maskou dýně na hlavě.

Vtipálek vždy vyskočil z hromady listí, čímž pochopitelně nic netušící zvědavce vylekal. Poté se ale situace nečekaně obrátila. Maskovaný muž oblečený ve zlatých legínách totiž začal tančit.

Své pohybové kreace předvedl například na slavnou píseň Maniac z filmu Flashdance a také na nedávný hit Wrecking Ball od americké zpěvačky Miley Cyrus. Zde se však nesetkal s velkým pochopením a vyděšené dívky před ním utekly.

BEZ KOMENTÁŘE: Létající smrtka děsila lidi v parku

Příkladem strašidelného vtípku z letošního Halloweenu je projekt Američana Toma Mabea. Ten na dálkově ovládanou helikoptéru připevnil konstrukci v podobě smrtky a děsil s ní lidi v parku ve městě Louisville. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám