Hlavní obsah

Malý tanečník ohromil svým uměním ve stylu Psy

Novinky, her

Malý Belgičan Tristan Pangilian naprosto ovládl jedno z kol celosvětově známé soutěže, vysílané tentokrát v Belgii. Za svůj fenomenální taneční výkon dostal od porotců třikrát „ano,“ a hladce postoupil do dalších kol soutěže Belgie hledá talent.

Čtyřletý klučina to rozbalil ve stylu Gangnam style

 
Článek

Čtyřletého Tristana, jehož rodiče jsou původem z Filipín, přihlásila do soutěže jeho matka. Rodiče byli jeho vystoupení samozřejmě přítomni, avšak před začátkem soutěže nevěřili v jeho úspěch. Tristan se totiž stal nejmladším účastníkem v historii Belgie má talent.

Jejich strach byl ovšem zbytečný, Tristan svou taneční show naprosto ovládl publikum a s ním samozřejmě i porotu. Jeho vystoupení se okamžitě stalo hitem internetu, a celá Belgie si tak našla nového oblíbence.

Tristanovo vystoupení dokonce zaznamenali i na dalekých Filipínách. Velvyslanectví dostalo za úkol vyzvat všechny Filipínce žijící v Belgii, aby se spojili a podpořili Tristanovu cestu ke slávě.

V letošním ročníku soutěže Británie má talent zazářila jedenáctiletá zpěvačka Asanda Jezileová, která s písní Diamonds od Rihanny naprosto ohromila porotce.

BEZ KOMENTÁŘE: Školačka zazářila s hitem Diamonds od Rihanny

I Amerika svůj nový idola. Tím se stal japonský tanečník Keniči Ebina, vyhrál talentovou soutěž Amerika má talent. Diváky i porotu uchvátil svým tanečním uměním, při kterém jako by popíral zákony gravitace.

BEZ KOMENTÁŘE: Japonský tanečník na sebe upozornil hned na začátku soutěže

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám