Hlavní obsah

Vítězi soutěže v pojídání mozečků se dělalo špatně

Novinky, vps

Soutěží jedlíků se každoročně koná bezpočet, proto se organizátoři jednotlivých akcí musí snažit, aby k té své přitáhli pozornost. Pořadatelům soutěže Zombie Pub Crawl v americkém Minneapolis se to docela daří, stačilo jim k tomu zvolit vhodné jídlo – prasečí mozečky. Jak ale před pár dny přiznal letošní vítěz, zúčastnit se soutěže není žádná legrace. Z pojídané delikatesy se mu totiž dělalo zle.

BEZ KOMENTÁŘE: Jedlík Joey Chestnut vyhrál soutěž v pojídání mozečků

 
Článek

Letos se konal už devátý ročník populární soutěže, při níž se soutěží o to, kdo spořádá během osmi minut nejvíce tacos naplněných prasečími mozečky. Vítězem se stal Američan Joey Chestnut, který do sebe dokázal naládovat 54 tacos. Jednalo se však o těsný triumf, účastník na druhém místě smolně zaostal jen o půlku malé tortilly.

Vítězství Chestnuta není velkým překvapením, je to známý přeborník, jenž už vyhrál mnoho soutěží. Během často používaného osmiminutového limitu dokázal například sníst 103 hamburgerů nebo 141 vařených vajec. S konzumací nadměrného množství jídla tak nemá potíže, při soutěži v Minneapolis ale musel překonat sám sebe.

„Bylo to odporné. Nechutnalo to tak špatně, ale ta představa, že jím mozky... několikrát jsem se proto pořádně dávil,“ popsal 27letý Američan průběh soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám