Hlavní obsah

Mládě vzácného tygra sumaterského se utopilo v bazénku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tygří mládě, které se před třemi týdny narodilo v londýnské zoologické zahradě, našli chovatelé v sobotu mrtvé. Po pitvě vyšlo najevo, že se utopilo v bazénku ve výběhu. O události v úterý informoval server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Skrytá kamera v londýnské zoo natočila narození tygřího mláděteVideo: Reuters

 
Článek

Mládě vzácného tygra sumaterského se narodilo 22. září. Jeho příchod na svět zachytily skryté kamery. Jednalo se o velkou událost, před ním se totiž poslední tygří mládě v londýnské zoo narodilo před 17 lety. [celá zpráva]

Ošetřovatelé si v sobotu všimli, že mládě zmizelo z dohledu kamer uvnitř doupěte. Později jeho tělo našli na okraji bazénku. Nedělní pitva potvrdila domněnku, že se utopilo. Předpokládá se, že tygříkova matka Melati ho vynesla ven. Není jasné, jak se dostalo do bazénku, ve výběhu totiž nejsou kamery.

„Tím, co se stalo, jsme zdrceni. Přejít během tří týdnů z nadšení z narození k tomuhle je devastující,“ řekl Malcolm Fitzpatrick z londýnské zoo.

Reklama

Výběr článků

Načítám