Hlavní obsah

Ženich a nevěsta přijeli k oltáři na dráze zip line

Novinky, vps

Tradiční příchod k oltáři je nuda, řekl si jeden americký pár a rozhodl se svou svatbu trochu oživit. Snoubenci tak zvolili trochu adrenalinový přístup a k oltáři přijeli na dráze zip line. Nevydařilo se jim to však dokonale, zůstali totiž viset pár metrů před koncem lana.

BEZ KOMENTÁŘE: Snoubenci zvolili opravdu impozantní příchod na obřad

 
Článek

Když Lauren Busharová a Ben Youngkin při plánování svatby zjistili, že jimi vybrané místo obřadu v Severní Karolíně disponuje také dráhou zip line, měli hned jasno. Vynechali tak běžný příchod k oltáři a raději se k němu svezli.

„Udělali jsme to proto, že je to skvělé. Také jsme chtěli pobavit naše hosty, a vlastně i nás samotné,“ řekla k neobvyklému nápadu Busharová.

Věci ale nešly úplně podle plánu, pár totiž nedojel až na úplný konec lana. Posledních pár metrů se tak museli „dotlačit“ sami. Tyto záběry už ovšem nezveřejnili. Poté už svatba probíhala jako na drátkách.

BEZ KOMENTÁŘE: Lávka se svatebčany se převrátila a vyklopila je do jezeraVideo: Remedy Films

Tato malá kaňka na jinak dokonalé svatbě působí směšně ve srovnání s květnovou svatbou jiného amerického páru. Po obřadu se svatebčané fotili na lávce, ta se ale převrátila a všechny je vyklopila do jezera. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Ženicha trefila do hlavy létající kamera

Mělo to být romantické předsvatební video s nevěstou a ženichem, místo toho se však natočeným materiálem baví celý svět. Kameraman v USA chtěl totiž natočit...

Výběr článků

Načítám