Hlavní obsah

Jako ve filmu: maskovaní ozbrojenci unesli odsouzeného parťáka z nemocnice

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bogota

Scénou, jaká se odehrála 18. září v nemocniční hale v kolumbijské Bogotě, by se mohli inspirovat tvůrci hollywoodských akčních filmů. Do zařízení vtrhla skupina ozbrojených maskovaných mužů, kteří přišli osvobodit svého odsouzeného parťáka. Ten tam byl převezen z vězení na ošetření, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Maskovaní ozbrojenci unesli z nemocnice svého kompliceVideo: Reuters

 
Článek

Záznam z bezpečnostní kamery zachytil, jak ozbrojenci vstoupili do nemocničního foyer a začali kolem sebe pálit hlava nehlava. Vyděšení pacienti i zaměstnanci se snažili ukrýt, kde se dalo.

Podle místních médií si muži přišli pro svého kamaráda Alexandera Urregu, kterého se jim za pomoci výstřelů povedlo z nemocnice dostat. Při dramatické akci zranili několik členů ochranky a zaměstnanců nemocnice.

Urrego byl v roce 2011 odsouzen za účast v gangu, který zabíjel lidi. Kolumbijský deník La Opinion uvedl, že v souvislosti s jeho útěkem už byli zadrženi čtyři muži. Osvobozený vězeň ale spravedlnosti zatím uniká. Za informace vedoucí k jeho znovudopadení byla vypsána odměna v přepočtu přes 300 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám